Πληροφορίες

Εκεί όπου τα δάση ελάτων και οι παραλίες με τα γαλάζια νερά συνδυάζουν ένα μοναδικό τοπίο, στην παραλία της Χιλιαδούς, βρίσκεται το νεόδμητο Casa Laios, ένα ξενοδοχείο το οποίο από μόνο του θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για ταξίδι στην περιοχή.

Αυτό το κατάφερε εγκαταλείποντας το λιτό στυλ της περιοχής και ποντάροντας στην πολυτέλεια και την δημιουργία μιας ξεχωριστής, σχεδόν θεατρικής ατμόσφαιρας, αποτελούμενης από 14 δίκλινα δωμάτια.

Η πισίνα και το πράσινο που την περιβάλλει, είναι ιδανικός τόπος για χαλάρωση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το ποτό σας ή να γευτείτε απολαυστικά εδέσματα στην ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργούν το φως των κεριών και ο ήχος της απαλής μουσικής. Στην παραλία που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το ξενοδοχείο, μπορείτε να χαρείτε τον ήλιο και να κολυμπήσετε στα πεντακάθαρα νερά του απέραντου Αιγαίου.

Ο ιδιοκτήτης, πιστός στην άποψη της καλοπέρασης των φιλοξενούμενων, σας προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και γαλήνιο περιβάλλον χωρίς να στερηθείτε τίποτα από συνηθισμένες σας ανέσεις.

Δίκλινο με πρωινό (Ισόγειο) / νύχτα:
Ιούνιος - Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος  Eur 70
(Ανοίγουμε στις 15 Ιουνίου)

Δίκλινο με πρωινό (1ος / 2ος όροφος) / νύχτα:
Ιούνιος - Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος  Eur 80
(Ανοίγουμε στις 15 Ιουνίου)